Contact

cmbos@cmbos.nl
+31 6 44 884 770
Amersfoort, NL

my Instagram feed
Something is wrong.
Instagram token error.

About Me

[English version will come soon…]

Ik ben een zelfstandig grafisch ontwerper en kunstenaar. 

  • Job status: casually looking

Als ontwerper maak ik graag posters, flyers en ander drukwerk. Denk aan verhuis- of geboortekaarten. Ik vind het leuk om naar de niet-standaard producten te kijken die verrassen, uw merk versterken en uw huisstijl tot een beleving maken.

Als kunstenaar ben ik bezig met composities, vlakverdeling en abstractie. Ik houd van de grens van figuratief en abstract en gebruik het liefst heldere kleuren en vormen. De regels van de glas-in-loodtechniek inspireert mij samen met de vensters van ramen. Ik onderzoek dit o.a. met schilderijen, tekeningen en de zeefdruktechniek.

Ik maak eigen werk maar benader mij gerust voor een uniek werk bij u aan de muur.

De ontwerper en kunstenaar vallen samen in het maken van  huistekeningen. Geïnspireerd door Amersfoort, mijn woon- en werkomgeving, en andere Nederlandse pittoreske plaatsen teken ik heel veel huizen. Het karakter van een huis vang ik in een tekening door de juiste lijnen en accenten te leggen. Ik vind het daarom ook leuk om een huis in opdracht te tekenen. Dit kan op allerlei formaten en voor allerlei gelegenheden passend zijn.

Neem gerust contacdt met met op als u vragen heeft of kunst op maat wil of een tof project waar ik misschien bij kan helpen.

Cornelis Bos
cmbos@cmbos.nl

06 44 884 770
Heliumweg 40
3812 RE Amersfoort
The Netherlands

Mijn atelier is gevestigd in FABRIEK AAN DE EEM

KVK: 34377329

Mijn Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden

Mijn Privacyverklaring is hier te vinden